Tilaus- ja toimitusehdot

1. Yritys 

Nämä ehdot koskevat verkkokauppaa www.clozeta.fi, jonka omistaa Clozeta Oy (y-tunnus 3133708-7). Tarjoamme palvelullemme tyytyväisyystakuun, joka takaa verkkokauppamme turvallisuuden. Se oikeuttaa sinut tarkistamaan vastaanotetut tuotteet. Näin voit olla varma, että tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle luvatussa ajassa ja kunnossa, vaikket tuntisi kauppaamme ennestään. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Käyttämälle verkkokauppaamme hyväksyt tilaus- ja toimitusehtomme.

2. Tilaaminen

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen ja takuuasioissa. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tilaaminen onnistuu koko Suomeen.

3. Maksaminen ja Maksutavat

Tuotteen kauppahinta määräytyy verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitetun hinnan mukaan, pois lukien ilmeiset inhimillisten tai teknisten virheiden tai force majeur:in aiheuttamat kohtuuttomat hinnat, jolloin verkkokaupan valvoja ottaa ilman viivytyksiä yhteyttä ja kertoo virheestä. Verkkokaupan maksujenvälityksen suorittaa asiakkaan sekä yrityksen pankit tai maksupalveluntoimittaja Stripe. Hyväksymällä nämä ehdot suostut siihen, että me tai maksupalveluntarjoajamme lähettää sinulle laskut ja tositteet sähköisessä muodossa.

4. Asiakaspalvelu tilauksiin liittyen

Sähköposti: info@clozeta.fi

5. Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Toimitustapojamme ovat Budbee ja Posti. Tilaamasi tuotteet toimitetaan Budbeen toimesta suoraan kotiovellesi, mikäli asut pääkaupunkieseudulla Budbeen toimitusalueella. Muualla Suomessa tilauksesi toimitetaan Postin lähimpään toimipisteeseen. Jos valitset tilauksesi jätettävän kotiovelle Budbeen toimesta, vuokra-aikasi alkaa siitä ajanhetkestä, kun paketti on toimitettu ovellesi. Mikäli et ole vastaanottamassa tilausta, ilmoita siitä välittömästi Budbeelle osoitteeseen: https://budbee.com/fi/. Jos valitset toimitustavaksi Postin, vuokra-aikasi alkaa siitä ajanhetkestä, kun paketti on toimitettu Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin kuukausitilauksessa. Yksittäistilauksessa vuokra-aikasi alkaa siitä päivämäärästä, kun olet valinnut vuokra-ajankohdan alkavan. Mikäli tilauksesi saapuu myöhässä Postin toimipisteeseen, vuokra-aika alkaa siitä päivämäärästä, kun se saapui Postin toimipisteeseen yksittäisvuokrissa.

6. Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta käy ilmi tilaamasi tuotteet, vuokrajakso ja yhteystietosi toimitusta varten.

7. Lähetyksen seurantatiedot

Lähetämme sähköpostitse lähetyksen seurantatiedot, kun tilaus on lähetetty, mikäli paketti toimitetaan Postilla. Jos tilauksesi toimitetaan Budbeella, saat Budbeelta tekstiviestin, jonka avulla valitset toimituskellonajan ja saako paketin jättää oven ulkopuolelle.

8. Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilauksesi samalle päivälle, kun vuokrajaksosi alkaa, mutta emme kuitenkaan pysty lupaamaan tätä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

9. Tuotteiden palautus vuokrajakson loputtua

Palauta tuote viimeistään vuokrajakson viimeisenä päivänä kello 24 mennessä päivänä Postin toimipisteeseen. Kiinnitä paketin sisällä ollut palautustarra pakettiin lähetystarran tilalle ja vie tuote Postiin. Myöhässä palautetusta tuotteesta Clozeta Oy perii asiakkaalta viivästysmaksun 25€/vuorokausi. Mikäli tilauksesi on saapunut myöhässä, alkaa vasta vuokra-ajanjaksosi siitä päivämäärästä ja voit palauttaa sen yksittäistilauksestasi riippuen 4 tai 8 vuorokauden kuluttua saapumispäivämäärästä Postin toimipisteeseen. 

10. Lakisääteiset vaihto- ja palautusehdot

Kuluttaja-asiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilaus tai osan siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske tavaraa, joka valmistetaan tai muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Kuluttajan vaatimusten mukaisuus ei kuitenkaan poista virhevastuuta. Palautusoikeus ei koske palvelua, jonka toimitus on jo aloitettu. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja vuokrauskelpoisia tuotteita. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä kauppiaaseen. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Ilmoita meille tuotteen palautuksesta välittömästi, kun olet vastaanottanut tuotteen sähköpostiosoitteeseen info@clozeta.fi, josta saat tarkemmat ohjeet tuotteen palautukselle. Mikäli palautus ei jostain syystä saavu perille, Clozeta Oy:lla on oikeus periä asiakkaalta tuotteen ovh.-hinta, jos asiakas ei pysty todistamaan lähettäneensä tuotteen. Ovh.-hinta on ilmoitettu erikseen www.clozeta.fi sivuilla jokaisen tuotteen kohdalla. Kuitti palautuksesta toimii todisteena palautukselle. Säilytä kuitti palautuslähetyksestä, kunnes olet saanut vahvistuksen Clozeta Oy:lta, että palautus on hyväksytty.

11. Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Mikäli paketti on vioittunut kuljetusyhtiön kuljetuksessa, älä kuittaa pakettia vastaanotetuksi ja tee reklamaatio suoraan paketin toimittajalle, jolloin vioittunut paketti lähetetään takaisin ja korvataan uudella. Ilmoita tästä myös Clozeta Oy:lle.

12. Force Majeure

Yritys ei ole vastuussa kuljetussopimuksessa mainitun kolmannen osapuolen, tai jonkun muun ennalta arvaamattoman ja ylitsepääsemättömän Force Majeure-esteen aiheuttamasta toimituksen myöhästymisestä tai tilauspaketin katoamisesta. Jos tilauspaketti ei saavu tilaajalle luvattuun määräaikaan mennessä, yrityksemme pyytää kuljetusyritykseltä selvitystä. Tilausta ei voi korvata eikä palauttaa ennen selvityksen päättymistä.

13. Tuotteet

Tuotekuvissa esiintyvät tuotteet saattavat poiketa tarjotusta tai sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu kyseiseen kokoonpanoon. Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät verkkosivuillamme. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on myös asiakaspalautuksena maksuton ja palautus on tehtävä kohtuullisesti ajassa siitä, kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita. Asiakkaan tulee havaita virhe kohtuullisessa ajassa. Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa verkkokauppamme voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

14. Etukupongit

Etukuponkeja jaetaan markkinointikampanjoiden yhteydessä ja ne ovat voimassa vain ennalta määritetyn tai rajoitetun ajan. Etukupongin voi käyttää ainoastaan kerran tilauksen tekemisen yhteydessä ja se on käytettävä sen voimassaoloaikana. Jotkin tuotemerkit saatetaan sulkea kampanjan ulkopuolelle. Huomaathan, että etukupongin käyttäminen saattaa edellyttää tilaukselta tiettyä vähimmäisarvoa. Etukuponkia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä etukupongin arvolle kerry korkoa. Etukupongin arvoa ei hyvitetä, vaikka osa tai kaikki tilatuista tuotteista palautettaisiin. Etukupongin voi lunastaa ainoastaan tilauksen tekemisen yhteydessä ennen tilauksen lähettämistä. Etukuponkeja ei ole mahdollista käyttää tilauksen tekemisen jälkeen. Etukuponkeja ei voi yhdistää, ellei toisin ole erikseen mainittu.

15. Virhevastuu

Virhevastuumme määräytyy sovellettavan lain mukaan. Mikäli huomaat tuotteessa virheen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, vaikka tuotteen palautusaika olisi jo kulunut umpeen. Vastaamme kaikista virheistä, jotka olivat tuotteessa sen saadessasi, vaikka virhe havaittaisiin vasta myöhemmin. Sinun tulee kuitenkin ilmoittaa havaitsemastasi virheestä kohtuullisessa ajassa sen jälkeen, kun olet sen havainnut. Takuumme ei koske virheitä, jotka ovat aiheutuneet tuotteen virheellisestä käytöstä, kohtelusta tai käsittelystä taikka tuotteen tavanomaisesta kulumisesta.

16. Pienet vauriot tuotteissa

Asiakkaan ottama pakollinen vakuutus jokaiseen vuokrauskertaan kattaa pienemmät vauriot tuotteissa.

17. Tuotteen palauttamatta jättäminen tai rikkoutuminen

Mikäli tuote jätetään palauttamatta, Clozeta Oy veloittaa tuotteen täyden ovh.-hinnan. Jos tuote on rikkoutunut käyttökelvottamaksi, Clozeta Oy veloittaa myös asiakkaalta tuotteen täyden ovh.-hinnan.